en

Ei enää seksimatkoja Gambiaan! from goopy123pops's blog

Matkustin ensimmäistä kertaa Gambiaan vuonna. 2014. Rakastuin maan sieluun, ilmastoon, rantoihin, ihmisiin ja parin reissun jälkeen rakastuimme vakkari taksikuskini Omarin kanssa. 


Gambialaiset miehet rakastavat naisten kehumista, huomion antamista sekä auttamista. Tämä käytösmalli yhdistettynä Omarin veistokselliseen vartaloon vei sydämeni. En ollut suunnitellut rakastuvani Gambiassa ja olenkin lukenut siitä paljon negatiivisia kirjoituksia. Omar oli seurustelun aloitusaikana 28-vuotta ja minä 59-vuotias, olimme parisuhteessa 3 vuotta. Seksielämämme oli mahtava ja intensiiviset intiimit hetkemme sai minut aina pitkäksi aikaa aivan hypnoosiin. Se oli jotain mitä en ollut koskaan ennen kokenut yhdenkään länsimaalaisen miehen kanssa. 


Aina palatessani Suomeen, lähetin Omarille kuukausittain 300€ tukea asumiseen ja ruokaan. Tämä oli yhdessä sopimamme summa, jonka pystyin ja halusin hänelle lähettää. Kaikki menikin hyvin ja olin onnellinen, kunnes tajusin hänellä olevan muitakin naisystäviä poissa ollessani. Lopulta kävikin ilmi, että muut naiset olivat olleet mukana kuviossa lähes koko suhteemme ajan. Lopetin rahan lähettämisen siihen paikkaan emmekä enää ole tekemisissä. Gambiaan vielä matkustan rakkaudesta maata kohtaan, mutta uutta paikallista miestä en enää aio ottaa.

 
Näin vanhempana jo paljon nähneenä yksinäisenä naisena halusin/tarvitsen  jonkun kanavan huomionosoituksiin ja keskusteluun uusien ihmisten kanssa. Olen kokeillut senioirideittailua, mutta samanikäiset miehet eivät saa minua syttymään. 


Aloin haravoimaan internetistä eri seuranhaku-palveluja ja onnekseni löysinkin Dominodate sivuston. Palvelu vastaa parhaiten saamiani huomionosoituksia ja keskustelukumppania jota on kova kaipuu. Tässäkin kuin jokaisessa tutustumassani palvelussa suurempi osa käyttäjistä on nuoria naisia, jotka odottavat pääsyä antamaan tyydytyksen miehille videopuhelun välityksellä. Vanhempana naisena koen, että intiimi tyydys on minulle entistäkin tärkeämpää, dominodate palvelussa löytyykin miehiä jotka kykenevät antamaan tyydytyksen videopuhelun välityksellä. Tämä saa minut palaamaan takaisin aina uudestaan ja uudestaan. Olen ollut todella tyytyväinen sivustoon, sen toimintaan ja helppokäyttöisyyteen. 
https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/masik/160384-gambiassa-vanhakin-nuortuu/


     Blog home

The Wall

Minion1
Feb 13 '20
Minulla oli intohimoista virtuaali seksiä intohimoisen gambialaisen miehen kanssa! En ole koskaan käynyt Gambiassa, mutta nyt todellakin seksi matkalle Gambiaan!!!! Jäi kyllä kutina päälle. Ei siis suomalaisissa miehissä sinäänsä mitään vikaa, mutta kyllä näytti isommalle ja muutenkin oikee namu pala! Kyllä taitaa pitää paikkansa että mustilla on isompi! Sorry vaan suomi pojat, mutta vaatimukset vaan kasvaa.Minulla oli intohimoista virtuaali seksiä intohimoisen gambialaisen miehen kanssa! En ole koskaan käynyt Gambiassa, mutta nyt todellakin seksi matkalle Gambiaan!!!! Jäi kyllä kutina päälle. Ei siis su...See more
You need to sign in to comment

Post

By goopy123pops
Added Feb 13 '20

Tags

Rate

Your rate:
Total: 5 (1 rates)

Archives

Password protected photo
Password protected photo
Password protected photo
Your secret photos