en

⁣fotbollströjor pricerunner from seddfck8d's blog


Spanska outlet AS hävdar fotbollströjor pricerunner
SERGIO RAMOS kan komma att återförenas med David Beckham i Inter Miami efter att ha avslöjat sin dröm att spela i MLS innan han går i pension.
Spanska outlet AS hävdar att Real Madrid hoppas kunna förlänga sin kapten 15-åriga vistelse på klubben med ett års förlängning.
köpa fotbollströjor
Centratbacken, som kommer att gå in i det sista året av sitt kontrakt på Bernabeu nästa månad, har fortfarande ambitioner att se över Rauls rekord 741 framträdanden i vitt och är inte långt borta 640.
Den 34-årige förblir en automatisk start i Zinedine Zidanes sida och en förlängning fram till 2022 skulle ta honom bortom hans 36-årsdag.
fotbollströja barn
Men det återstår att se om Ramos kommer att förlänga sin vistelse i Madrid efter hans ambition att spela i MLS innan han går i pension och går in i coachning.
AS rapporterar att spanjoren skulle bli en stor kupp för Beckhams Inter Miami-outfit, eftersom teckningen av tältet skulle locka fans till den flyktiga klubben.
Paret förblir nära vänner från de två säsonger de tillbringade som lagkamrater i Madrid innan den engelska mittfältaren avgår till LA Galaxy.
fotbollskläder barn billigt
Han har suttit in sju mål i 34 matcher för Real i alla tävlingar hittills den här säsongen och har lyft fyra Champions League och LaLiga-titlar stycket under en glittrande troféföreställning på klubben.

Previous post     
     Next post
     Blog home

The Wall

No comments
You need to sign in to comment

Post

By seddfck8d
Added Apr 22

Rate

Your rate:
Total: (0 rates)

Archives

Password protected photo
Password protected photo
Password protected photo
Your secret photos