en

⁣sett bruke duoen som hans partnerskap from gobbet869's blog

sett bruke duoen som hans partnerskapJordan Henderson startet en tredje rett toppkamp i bakstrekenBillige Fotballdrakter, Kjøpe Fotballdrakter, Fußballtrikots Günstig, Nuova Maglia Calciomed virgil van dijk og joe fotballdrakter til barn vil være tilstrekkelig


Jordan Henderson startet en tredje rett toppkamp i bakstreken og fikk selskap av den tilbake Matip, som savnet FA Cup-nederlaget i Manchester United søndag etter å ha spilt mot Burnley torsdag før.

Med Virgil Van Dijk og Joe Gomez som kjemper om å spille igjen denne sesongen, vil Jurgen Klopp ideelt sett bruke duoen som hans partnerskap med Nat Phillips og Rhys Williams 'svakheter etter å ha blitt utsatt for sent.

Men Matip og Fabinhos skadeproblemer har betydd at en annen sentral midtbanespiller, kaptein Henderson, har måttet stole på bakerst. Phillips erstatter ham i intervallet.

billige fotballdrakter

Liverpools defensive skadekrise har sett et stort antall oppfordringer til Premier League-mestere om å gjøre et siste øyeblikk før januar-vinduet stenger førstkommende mandag.

kjøpe fotballdrakter

Likevel mener Jenas at Liverpools hierarki bevisst holder på med å legge til midt i sesongen fordi de har en plan om å vente og lande et langsiktig mål som for øyeblikket kanskje ikke kan oppnås når sommervinduet åpnes.

Fußballtrikots Günstig

Forrige sesong endte City 18 poeng bak Liverpool da Jurgen Klopp og co tok kronen av Pep Guardiolas side, med mangelen på å erstatte Vincent Kompany og Aymeric Laporte sine skadespørsmål.

Nuova Maglia Calcio

Sommersignering Ruben Dias, sammen med John Stones, har denne sesongen betydd at City har den beste defensive rekorden i divisjonen og ser på kurs for å bli kronet som mester for tredje gang på fire år.

Tidligere Tottenham og Newcastle-midtbanespiller Jenas insisterer på at det imidlertid ikke er lett for Liverpool å kjøpe en sentralforsvar som kan forvandle formuen sin denne måneden.

Men Ferdinand mener at de ikke trenger å jage et høyt profilert tilskudd, og at en billigere avtale for en spiller å midlertidig komme inn på siden vil være tilstrekkelig.


maglie calcio prezzi bassi

voetbalshirts

fotbollströjor

voetbalshirts

fotbollströjor


Previous post     
     Next post
     Blog home

The Wall

No comments
You need to sign in to comment

Post

By gobbet869
Added Jun 10

Tags

Rate

Your rate:
Total: (0 rates)

Archives

Password protected photo
Password protected photo
Password protected photo
Your secret photos