en

⁣fotballdrakter til barn fylte 18 år i november from gobbet869's blog

Dette emnet er så viktig at vi må begynne med det grunnleggende. Hans arbeidsdag heter Pedri. Han spiller på midtbanen for Barcelona og Spania. Hans fulle navn er Pedro González López. Han fylte 18 år i november.
Alt skilte seg ut da Spania utlignet. Pedri gled rett og slett i posisjon, etter å ha forventet midtbanespilleren Otar Kiteishvili og hva som ville gjøre, blokkerte georgieren og fra ballgjenoppretting matet Dani Olmo Jordi Alba, som krysset for Ferran Torres 'mål.
Shaka Hislop undrer seg over Pedris stigning i Barcelona og banker 18-åringen for et breakout-år i 2021.
fotball drakter
Det mest spektakulære øyeblikket i det som var en absolutt mesterklasse av selvtillit, kamplesing, visjon, teknikk og tapperhet kom 20 minutter inn i det som begynte å se ut som en dødelig trussel mot Spania som kvalifiserte seg direkte til VM 2022.
Bredt til venstre skakk Bryan Gil Pedri en ingenting passering omtrent 25 meter fra Georgias straffefelt. Barça-gutten så ikke opp. I stedet lot han ballen rulle på høyre fot og slo en lang, diagonal pasning gjennom en snøstorm av fem motstandere med hvit trøye til Ferran Torres, som hadde løpt mot bakre stolpe.
Det var en pasning han egentlig ikke hadde vært i stand til å se, enn si å levere med et bånd på toppen; i mellomtiden var City-spissen så synlig sjokkert over Pedri sin opprørende teknikk at han lot ballen løpe under foten, og kaste bort en strålende sjanse.
fotballdrakter barn
Sid Lowe blir med ESPN FC for å diskutere utsiktene for La Roja etter at de åpnet VM-kvalifisering med uavgjort.
Kanskje den største tingen med Pedri, i det minste akkurat nå, er at det virkelig ikke betyr noe om du elsker, respekterer, hater eller er likegyldig med FC Barcelona. Å se ham gli over spillefeltet, se hans overnaturlige forventning, nyte hans instinktive første gangs passering og ra-ta-ta-tat tempoinnstilling på midtbanen er bare ren glede for alle som elsker fotball.


fotballdrakter eget trykk
bestille fotballdrakter på nett
fotballdrakter til bedriftslag
lage fotballdrakter
fotballdrakter design
lage egne fotballdrakter
fotballdrakter tilbud
billige fotballdrakter til lag


     Next post
     Blog home

The Wall

No comments
You need to sign in to comment

Post

By gobbet869
Added Apr 9

Tags

Rate

Your rate:
Total: (0 rates)

Archives

Password protected photo
Password protected photo
Password protected photo
Your secret photos