en

⁣⁣KÖPA FOTBOLLSTRÖJOR MED EGET TRYCK from seddfck8d's blog

Premier League-sidan mötte köpa fotbollströjor med eget tryck
Arsenal har slutfört ett låneavtal för Real Madrid-mittfältaren Martin Odegaard, meddelades det på onsdagen.
Premier League-sidan mötte konkurrens från La Liga-duon Real Sociedad och Sevilla men säkrade signeringen av 22-åringen som inte inkluderar en möjlighet att underteckna spelaren permanent i slutet av säsongen.
fotbollströjor
Odegaard kom ursprungligen till Real Sociedad på ett tvåårigt lån förra säsongen men imponerade så mycket att Madrid bestämde sig för att minska lånet för att ge honom en chans på Bernabeu. Den anfallande mittfältaren har dock startat bara fem matcher och ville ha ett drag för att garantera mer första lagets fotboll.
fotbollströja
Källor berättade för ESPN att Odegaard missade träningen på fredag ​​och fick klarsignal för att slutföra sitt drag.
Arsenal-chefen Mikel Arteta har utsatts för kritik över sitt lags brist på kreativitet ibland den här säsongen och hoppet är att Odegaard kommer att ge en ny injektion av känsla. Klubben har identifierat en anfallande mittfältare som nyckelmål den här säsongen.
De misslyckades i ett bud på Lyon-mittfältaren Houssem Aouar förra sommaren. Lyon är ovilliga att sälja i det här fönstret och med Aouar som väntar på att se om Real eller Barcelona formaliserar sitt intresse har Gunners beslutat att hitta en kortsiktig lösning och ompröva situationen i slutet av säsongen.
goedkope voetbalshirts
Odegaard blev en av de mest eftertraktade unga talangerna 2014 när han debuterade för Norge-landslaget bara 15 år gammal, men Real Madrid slog en mängd Europas bästa klubbar för att få honom från Stromgodset följande år.

Previous post     
     Next post
     Blog home

The Wall

No comments
You need to sign in to comment

Post

By seddfck8d
Added May 1

Rate

Your rate:
Total: (0 rates)

Archives

Password protected photo
Password protected photo
Password protected photo
Your secret photos