en

seddfck8d's blog


Spanska outlet AS hävdar fotbollströjor pricerunner
SERGIO RAMOS kan komma att återförenas med David Beckham i Inter Miami efter att ha avslöjat sin dröm att spela i MLS innan han går i pension.
Spanska outlet AS hävdar att Real Madrid hoppas kunna förlänga sin kapten 15-åriga vistelse på klubben med ett års förlängning.
köpa fotbollströjor
Centratbacken, som kommer att gå in i det sista året av sitt kontrakt på Bernabeu nästa månad, har fortfarande ambitioner att se över Rauls rekord 741 framträdanden i vitt och är inte långt borta 640.
Den 34-årige förblir en automatisk start i Zinedine Zidanes sida och en förlängning fram till 2022 skulle ta honom bortom hans 36-årsdag.
fotbollströja barn
Men det återstår att se om Ramos kommer att förlänga sin vistelse i Madrid efter hans ambition att spela i MLS innan han går i pension och går in i coachning.
AS rapporterar att spanjoren skulle bli en stor kupp för Beckhams Inter Miami-outfit, eftersom teckningen av tältet skulle locka fans till den flyktiga klubben.
Paret förblir nära vänner från de två säsonger de tillbringade som lagkamrater i Madrid innan den engelska mittfältaren avgår till LA Galaxy.
fotbollskläder barn billigt
Han har suttit in sju mål i 34 matcher för Real i alla tävlingar hittills den här säsongen och har lyft fyra Champions League och LaLiga-titlar stycket under en glittrande troféföreställning på klubben.
Blues-chefen Frank Lampard har varit angelägen om att undvika jämförelser mellan Ziyech och tidigare Blue Hazard, nu i Real Madrid. Och Ziyech insisterar på att Chelseas dyrt sammansatta grupp är övertygade om att de kan vara utmanare i titeln den här säsongen.
Chelsea-esset Christian Pulisic erkänner att han är smickrad att liknas vid Real Madrid-angriparen Eden Hazard. Han sa till klubbens officiella webbplats: 'Som jag har sagt tidigare var Hazard en stor spelare för den här klubben och jag kommer aldrig att försöka jämföra mig med honom, men kommer från en kille som Paul Scholes är det en stor komplimang.
Chelsea-esset Christian Pulisic säger att spelarna känner att de kan vinna silver den här säsongen. Pulisic, som bara gjorde sitt första framträdande av säsongen i förra veckans 4-0-seger mot Crystal Palace efter att ha återhämtat sig från en hamstringsskada, insisterar på att de siktar mot de två största utmärkelserna som finns tillgängliga.
köpa fotbollströjor
Han tillade: 'Förra året var mer ett övergångsår där vi uppenbarligen inte kunde skriva på några nya spelare, men vi hade fortfarande några av killarna som hade varit där.
Werner har startat alla Chelsea-matcher utom en hittills den här säsongen, medan han också har varit regelbunden för Tyskland. Men han erkände också att han kände sig lite trött och sa före internationell paus: 'Naturligtvis är jag några dagar trött på grund av de spel jag har spelat.
fotbollströja barn eget tryck
Chelsea-ess Hakim Ziyech står vid tidigare kritik av sin tidigare SC Heerenveen-tränare Marco van Basten. När han spelade för den holländska stora, märkte Ziyech Van Basten som 'dum' efter att ha tappats till reserven 'utan förklaring'.

billiga fotbollströjor på nätet
fotbollströjor med eget tryck
fotbollströjor rea
köp fotbollströjor
beställa fotbollströjor
fotbollströjor med eget namn
trycka fotbollströjor
designa egna fotbollströjor

Password protected photo
Password protected photo
Password protected photo
Your secret photos