en

⁣nike air max 95 sale dames | Forum

Topic location: Forum home » General » General Chat
cfso26ex
cfso26ex Apr 23


Sinds het 25 jaar geledenstuffkopen.comwerd onthuld, staat Nike Air Max 95 nog steeds als een van de iconische stukken in het arsenaal van Swoosh. Dit model is met gemak de trottoirs van de stad overgestoken vanwege zijn sportkleding en de unieke en opvallende stijl van de circuits. Dit model is in de loop der jaren onderworpen aan kleine en grote herzieningen met behoud van zijn "rechtstreeks uit de jaren 90" -look - dik en uitgewerkt. Deze sneaker zal een opmerkelijk statement maken op elke sneakercollectie.

En het anatomisch geïnspireerde bovenwerk van deze Nike Air Max 95 is enigszinsnike schoenen grijs rozeverborgen door de geheel zwarte kleurstelling, maar de gedurfde houding van het model is niet te verbergen. De panelen veranderen alleen qua materiaal - van ademend textiel tot robuust nubuck - en worden gecombineerd met de allerbelangrijkste dual-Air-zool die zowel opvallende beelden als de hele dag comfort biedt.

De Nike Air Max 95 wordt geïntroduceerd in een nieuwe iteratie die doet denken aan de OG-kleurblokkering van de Air Max 95 'Neon'. Deze vertolking heeft echter een heldere volt-tint, terwijl het bovendeel van de hardlopernike air max 95 sale damesverschillende grijstinten heeft die vervagen tot wit op de tong en veters. Bovendien zijn overal 3M-accenten en het highlight-element bestaande uit vintage Nike-motieven subtiel gedrukt op de neus en hiel. Eindelijk, een witte tussenzool met meer neon / volt-tonen rondt de stijl af.

De Nike Air Max 95 heeft een klassieke stijl en een comfortabele trede. BovenwerkOnline winkelenvan synthetisch leer, mesh, suède en leer zorgt voor een comfortabele pasvorm. Tussenzool van polyurethaan met een zichtbare Max Air®-eenheid biedt uitstekende demping. Naast geweldige demping kwam superieure hielondersteuning. De Air Max 95 heeft een reflecterend 3M-materiaal en een rubberen buitenzool met een Waffle®-patroon zorgt voor superieure grip.

https://www.stuffkopen.com/
Password protected photo
Password protected photo
Password protected photo
Your secret photos