en

⁣Air Jordan 13 Cap And Gown | Forum

smeu9k8l
smeu9k8l May 15

Met zijn snelle bewegingenstijlgowhere.comen stealth-stijl van bekwaamheid op het veld, inspireerde Michael Jordan's aanwezigheid op het hardhout veel katachtige referenties. De Air Jordan Retro 13 speelt met zijn katachtige reflexen en behendigheid en pochte van panter-afgeleide functies. Oorspronkelijk uitgebracht in zeven kleurstellingen, waaronder zwart, wit en rood, heeft de Jordan Retro 13 de tand des tijds doorstaan ​​en door de jaren heen vele kleur-iteraties meegemaakt.

De Air Jordan 13 "Starfish" lijkt op de kleuren van de Air Jordan 1 "Shattered Backboard" met een "wit" bovenwerk en een "Starfish Orange" overlay. HetAir Jordan schoenen dames roodkleurblokkerende schema volgt een eenvoudige, tweekleurige behandeling die leidt met de titulaire tint. De sneaker is gekleed met een "Starfish Orange", getint lederen bovenwerk, dat zowel het spatbord als de hiel accentueert, vergezeld van "Wit" getrommeld leer.

Deze bedekken de traditionele opstelling van inkepingen en textuur langs zowel de mediale als de laterale delen van de schoen, in tegenstelling tot deAir Jordan 13 Cap And Gowntoebox, waarvoor de kreukels tammer zijn. Bovenop de voering zijn neutrale "zwarte" kleuren, terwijl het kenmerkende embleem op de hiel zit. De tussenzool bestaat uit "White" en "Starfish Orange" maakt het patroon af, terwijl een zwarte buitenzool het ontwerp afmaakt.

Genaamd de Air Jordan 13 GS Playground, deze nieuwe iteratie kiest voor een beetje eenOnline winkelenniet-overeenkomend motief. De linker- en rechterschoen is gemaakt van een wit leren bovenwerk en wordt gecompenseerd door het oranje, paars, geel en groen dat te vinden is op gebieden zoals de tussenzool, spatbord en hielgebied. Als toevoeging aan het niet-overeenkomende thema, wordt de ene schoen geleverd met blauwe veters, terwijl de andere schoen wordt geleverd met gele veters. Het kleurrijke Playground-thema loopt door tot aan de buitenzolen, die ook een niet-passend motief hebben.

https://www.stijlgowhere.com/
Password protected photo
Password protected photo
Password protected photo
Your secret photos