en

Converse med åkaren Sean Pablo | Forum

Denisa123
Denisa123 Jan 23För två år sedan samarbetade Converse med åkaren Sean Pablo för två färger av Chuck Taylor All-Star, båda täckta av hans handritade grafik. Nu är de två tillbaka med en tredje svart färgväg, nästan två hela år efter den ursprungliga utgåvan. Sean Pablo är förmodligen mest känd för sitt många framträdande på Supreme kundinriktade innehåll. Från deras fullängdsskate-videor till att visa upp det senaste samarbetet. på Instagram är du förmodligen bekant med Pablo om du följer Supreme. constarskose.com Att vara lagkörare är dock inte det enda Sean har på gång.


converse chuck 70 Hi "Nor'Easter" -paketet som hämtar inspiration från kartmönstren för nor'easter storms. En nor'easter storm är en makroskalig extratropisk cyklon i västra Nordatlanten där vindar blåser från nordost, det är där stormens namn kommer ifrån. En stormkarta presenterar vågor och mätvärden, och denna information har nu tolkats på tre par Converse Chuck 70 Hi sneakers.

Converse har återvänt med en utomhusklar version av Chuck 70, som slingrar in sneakers i en GORE-TEX-övre. Det väderbeständiga materialet är ett av ett antal tekniska element, som även inkluderar fukttransporterande spetsar och en OrthoLite-innersula för att garantera komfort. Utomhus-temat hänvisas också till sneakerns design,  converse classic chucks med ett kamouflage-trädtryck som visas i olika versioner över de två färgvägarna.

Converses Chuck Taylor har varit i rampljuset mycket under de senaste två åren, och 2020 är inte annorlunda. Kolla in SLUTET. Kläder x Converse “Blueprints” -paket, med Chuck 70 Hi och Jack Purcell, släpps nästa vecka. Converse och END. Kläderna går ihop som jordnötssmör och gelé, eller Nike besättningsstrumpor och Jordan 1 . Båda är häftklammer bland sneakers och streetwear-scener över hela Storbritannien, besök här och nu slår de två sig samman för en kapselkollektion av häftkläder som firar SLUT. ' s flaggskeppsbutik i London.
Password protected photo
Password protected photo
Password protected photo
Your secret photos