en

Secret Place

⁣ fremgangen de fotballdrakter


Til tross for fremgangen de fotballdrakter
Arsenal har hatt både et godt overgangsvindu og en positiv start på den nye Premier League-sesongen.
Når det gjelder signeringer, har gigantene i Nord-London snappet opp Pablo Mari og Cedric Soares på en permanent basis, mens de også landet Willian og Gabriel Magalhaes.
fotballdrakter
Til tross for fremgangen de har gjort under Arteta så langt, vet spanjolen at det kreves mer hvis klubben skal ende i Premier League topp fire for første gang siden 2016.
Fra 25 Ligue 1-kamper forrige sesong klarte 22-åringen seks mål involveringer. Han scoret tre ganger og registrerte også seks assist.
fotballdrakter norge
Han var spesielt imponerende også i Champions League, med sine kreative instinkter klare for alle å se da han fikk seks assist og scoret en gang fra åtte kamper.
Manchester City har så langt motstått trangen til å gå etter Aouar, med Pep Guardiola inne som fokuserer på å signere en ny midtstopper som erstatning for Vincent Kompany - som gikk i fjor.
Dette til tross for Lyon-sjef Jean-Michel Aulas som hevder at han tror Arsenal vil slite med å møte Aouars pris.
Premier League-kommentator Ian Darke åpnet nylig for Aouar og insisterte på at Arsenal i stedet trenger stål fra Thomas Partey, med Ghana-internasjonale også beundret av Arteta.
goedkope voetbalshirts
Arsenal er i Premier League-aksjon mot West Ham lørdag kveld da de ser ut til å bygge videre på sin lovende start på den nye kampanjen.


Users

Secret Place

Secret Place - Do you like flirting or are you looking for excitement in your life?
In the Secret Place group everything is possible and as secret as possible!
You will find the most voluptuous women and the handsome men to suit your needs.

Newsfeed

Password protected photo
Password protected photo
Password protected photo
Your secret photos