en

Secret Place

⁣køb fodboldtrøjer onlinefodboldtrøjer

uafgjort fra deres fire kampeMourinhos side sikrede sig denEngland Trøje, Kroatien Trøje, Belgien Trøje, Portugal Trøje

mourinhos side sikrede sig fodboldtrøjer outlet gruppespillet i europa league


Jose Mourinho har advaret om, at Tottenhams sæson kun bliver hårdere, nu de har afsluttet gruppespillet i Europa League, og indrømmer, at han bliver nødt til at skifte sit hold, da Spurs ser ud til at fortsætte deres titelafgift.

Mourinhos side sikrede sig den øverste plads i gruppe J torsdag aften med en 2-0 sejr over Antwerpen og kan nu sætte Europa League i baghovedet, idet knockout-runder først begynder i midten af ​​februar.

Men Spurs - som topper Premier League på målforskel efter 11 kampe - har ikke tid til at slappe af og står nu over for en anstrengende løbetur på syv kampe på 21 dage, inklusive kamp mod Liverpool og Leicester.

Hurtigere målopdateringer. Hundredvis af hold og ligaer. Gratis Premier League, EFL og skotsk højdepunkter. Download appen nu.

england trøje

Pak den festlige handling ud med et NOW TV Sky Sports Pass til kun £ 25 om måneden. Annuller når som helst.

Kroatien trøje

Spurs 'intense løbetid begynder søndag i Crystal Palace - live på Sky Sports - og Mourinho siger, at hans side på trods af mangel på tid til at forberede sig ved, hvad de kan forvente på Selhurst Park.

Belgien trøje

Mourinho er blevet udnævnt til Premier League Manager of the Month efter at have ført Tottenham til tre sejre og uafgjort fra deres fire kampe i november.

Portugal Trøje

Det er bare fjerde gang, at han vandt den individuelle pris og den første, siden han vandt den med Chelsea i 2007.

Tottenham startede måneden med en 2-1-sejr hjemme mod Brighton den 1. november, før de slog West Brom 1-0 på Hawthorns den 8. november, takket være en sen vinder fra kaptajn Harry Kane.

Spurs udvidede deres vinderløb med en 2-0 sejr over Manchester City den 21. november, før den sluttede måneden med et 0-0 uafgjort mod Mourinhos tidligere klub Chelsea den 29. november.

Dette løb hjalp Tottenham med at komme til toppen af ​​Premier League, hvor de forbliver foran Liverpool på målforskel efter at have slået Arsenal 2-0 i det nordlige London-derby den 6. december.

Spurs meddelte fredag, at de havde aftalt en forlængelse af kontrakten med den 19-årige midtbanespiller Harvey White indtil 2024.

White, der arbejdede sig gennem rækken på Spurs 'akademi, debuterede for klubben i sidste måned' med 4-0 sejr over Ludogorets i gruppespillet i Europa League.
Secret Place

Secret Place - Do you like flirting or are you looking for excitement in your life?
In the Secret Place group everything is possible and as secret as possible!
You will find the most voluptuous women and the handsome men to suit your needs.

Newsfeed

Password protected photo
Password protected photo
Password protected photo
Your secret photos