en

Secret Place

Fotball Drakter


Glen Kamara har bedt skotsk fotball omBillige Fotballdrakter, Fotball Drakter, Jalkapallo Pelipaidat Halvalla, Voetbalshirtskamara har opplevd lage fotballdrakter for positive endringer


Glen Kamara har bedt skotsk fotball om å iverksette reelle tiltak under et toppmøte om rasisme.

Med Rangers-midtbanespilleren i internasjonal tjeneste for Finland representerte advokaten hans, Aamer Anwar, ham under onsdagens møte, som ble satt opp etter at han ble utsatt for påstått rasistisk overgrep fra Slavia Praha-spiller Ondrej Kudela.

Kamara har opplevd ytterligere overgrep på sosiale medier siden hendelsen 18. mars, og det ble bedt om å legge til rette for enklere måter å rapportere slike hendelser under samtaler arrangert av SFA.

billige fotballdrakter

Både Police Scotland og UEFA etterforsker beskyldningene mot Kudela, som han har nektet.

fotball drakter

Kamara møtte UEFAs etterforskningsadvokat sist lørdag og fortalte ham at han fortsatt var 'rystet og dypt opprørt' og har mottatt ytterligere 'rasistiske overgrep og trusler via sosiale medier fra fans av Slavia Praha'.

Jalkapallo Pelipaidat Halvalla

Slavia rapporterte Kamara til politiet for et påstått overgrep mot Kudela etter kamp og den tsjekkiske klubben på onsdag krevde å stoppe 'eskalerende partisk press på UEFA og polititjenestemenn' av Rangers.

voetbalshirts

Sky Sports er forpliktet til å gjøre skysports.com og våre kanaler på sosiale medieplattformer til et sted for kommentarer og debatter som er fri for misbruk, hat og blasfemiljø.

Hvis du ser et svar på Sky Sports-innlegg og / eller innhold med et uttrykk for hat på grunnlag av rase, farge, kjønn, nasjonalitet, etnisitet, funksjonshemning, religion, seksualitet, alder eller klasse, kan du kopiere URL-en til det hatefulle innlegget eller skrap den og send oss ​​en e-post her.

Kick It Out er fotballens organisasjon for likestilling og inkludering - som arbeider i hele fotball-, utdannings- og samfunnssektoren for å utfordre diskriminering, oppmuntre til inkluderende praksis og kampanje for positive endringer.


gobbet869
gobbet869
Female 35
Password protected photo
Password protected photo
Password protected photo
Your secret photos