en

Secret Place

⁣Manchester United Tröja BarnBILLIGA FOTBOLLSTRÖJOR

spelare har befunnit sig underRepubliken Irland efter att ha uttryckt sin skadaManchester United Tröja Barn, Fotbollströjorchef stephen kenny och hans fotbollströjor barn med tryck lägga


James McClean är övertygad om att det finns bättre tider framåt för Republiken Irland efter att ha uttryckt sin skada på grund av deras eländiga världscup i Luxemburgs händer.

Chef Stephen Kenny och hans spelare har befunnit sig under intensiv granskning sedan lördags kvällens chock 1-0 nederlag mot Luxemburg, vilket säkerställde att deras kvalifikationskampanj i grupp A startade med back-to-back-nederlag efter en 3-2-back i Serbien tre dagar tidigare.

Kenny väntar fortfarande på sin första seger sedan han ersatte Mick McCarthy vid rodret efter en 1-1-oavgjort med VM-värd Qatar i Debrecen på tisdagskvällen, men McClean, en veteran från EM 2012 och 2016 finalkampanjer, är fortfarande säker på chefens plan för framgång.

manchester united tröja barn

Kenny ställde ett mycket förändrat team i Ungern med erfarna kampanjer McClean, Shane Duffy och Robbie Brady, varav ingen hade startat någon av kvalet, bland mottagarna.

Han fick sin belöning inom fyra minuter när Daryl Horgan arbetade ett kort hörnrörelse med Brady och korsade för McClean och vann sin 80: e mössa för att svepa ett första skott förbi 'målvakt Saad Al Sheeb med hjälp av en avböjning av försvarare Pedro.

fotbollströjor

I slutändan räckte dock vingspelarens första internationella strejk sedan hans vinnare i Wales i oktober 2017 bara för att göra en oavgjort efter att Mohamed Muntari utnyttjade passiv försvar för att jämna ut två minuter in i andra halvlek.

maglie calcio a poco prezzo

Mål har varit högt för Irland under en tid - McCleans ansträngning var bara deras fjärde i Kennys 11 matcher hittills - och han är hoppfull att han inte kommer att behöva vänta så länge för att lägga till sitt tal om 11.

Secret Place

Secret Place - Do you like flirting or are you looking for excitement in your life?
In the Secret Place group everything is possible and as secret as possible!
You will find the most voluptuous women and the handsome men to suit your needs.

Newsfeed

Password protected photo
Password protected photo
Password protected photo
Your secret photos